CLASS SCHEDULE

 

studio classes

 

Monday

05:30am HIIT Cycle 50min Becky

06:15am Gentle Yoga 45min Mandy

07:00am Fit 30 90min Sahar

09:00am Vinyasa Flow 50min Gena

12:00pm Power Yoga 50min Gena

12:30pm Spin Xpress 30min Sahar

04:00pm Fit 30 90min Sahar

05:30pm Hatha Yoga 60min Gary

05:30pm Classic 50min Becky

Tuesday

06:00am Spin Sculpt 45min Becky

07:00am Fit 30 90min Sahar

09:30am HIIT Cycle 45min Becca

10:00am Power Yoga 45min Sahar

11:30am Fit 30 90min Sahar

12:30pm Spin Xpress 30min Becca

04:00pm Power Yoga 45min Sahar

05:00pm Fit 30 90min Sahar

05:30pm Classic Cycle 50min Sahar

Wednesday

05:30am HIIT Cycle 50min Becky

06:15am Gentle Yoga 45min Sahar

07:00am Fit 30 90min Sahar

10:00am Power Yoga 45min Sahar

12:00pm Power Yoga 50min Gena

04:00pm Fit 30 90min Sahar

05:30pm Hatha Yoga 60min Gary

05:30pm Classic Cycle 50min Becky

Thursday

06:00am Spin Sculpt 45min Becky

07:00am Fit 30 90min Sahar

09:00am Vinyasa Flow 50min Gena

09:30am HIIT Cycle 45min Becca

11:30am Fit 30 90min Sahar

12:30pm Spin Xpress 30min Becca

04:00pm Power Yoga 45min Sahar

05:00pm Fit 30 90min Sahar

05:30pm Classic Cycle 50min Sahar

Friday

05:30am HIIT Cycle 50min Becca

06:15am Gentle Yoga 45min Mandy

07:00am Fit 30 90min Sahar

09:00am Vinyasa Flow 50min Gena

11:30pm Fit 30 90min Becca

12:30pm Spin Xpress 30min Sahar

04:00pm Fit 30 90min Sahar

05:30pm Power Yoga 45min Sahar

05:30pm Classic Cycle 50min Lisa