CLASS SCHEDULE

 
 
Icons4.png
 

Fit Studio classes 

See the Front Desk for your 10 Day Class Pass!

Les Mills BODYPUMP and CXWORX are LIVE! BODYFLOW coming soon!

 

Monday

05:30am BODYPUMP™ 60min Hope

09:00am Basic Yoga 60min Gena

12:00pm FIT30 Boot Camp 30min

12:30pm FIT30 Boot Camp 30min

05:15pm FIT30 Boot Camp 30min

06:00pm CXWORX™ 30min Brooke

Tuesday

06:00am Sunrise Yoga 45min Rachael

07:15am FIT30 Boot Camp 30min

08:00am CXWORX™ 30min Sarah

12:00pm BODYPUMP™ EXPRESS 30min Hope

05:30pm Hatha Yoga 60min Gary

06:45pm BODYPUMP™ 60min Katelind

Wednesday

05:30am BODYPUMP™ 60min Rotating

12:00pm Power Yoga 45min Gena

05:15pm FIT30 Boot Camp 30min

06:00pm CXWORX™ 30min Brooke

Thursday

06:00am Sunrise Yoga 45min Rachael

07:15am FIT30 Boot Camp 30min

08:00am CXWORX™ 30min Brooke

09:00am Basic Yoga 60min Gena

12:00pm BODYPUMP™ EXPRESS 30min Hope

05:30pm Hatha Yoga 60min Gary

06:45pm BODYPUMP™ 60min Katelind

Friday

06:00am CXWORX™ 30min Brooke

12:00pm FIT30 Boot Camp 30min

12:30pm FIT30 Boot Camp 30min

05:15pm FIT30 Boot Camp 30min

06:00pm CXWORX™ 30min Brooke

Saturday

08:00am BODYPUMP™ 60min Rotating

09:15am Restorative Yoga 45min Rotating

10:15am CXWORX™ 30min Rotating


 
Icons3.png
 

cycle studio classes

Activate your 10 Day Class Pass at the Front Desk!

 

Monday

05:30am HIIT Cycle 45min Becca

12:00pm Spin Xpress 30min Becca

05:30pm Spin Sculpt 45min Beckie

Tuesday

06:00am Spin Sculpt 45min Kallie

05:30pm HIIT Cycle 45min Carlee

Wednesday

05:30am HIIT Cycle 45min Becca

12:00pm Spin Xpress 30min Ker

05:30pm Spin Sculpt 45min Beckie

Thursday

06:00am Spin Sculpt 45min Kallie

05:30pm HIIT Cycle 45min Carlee

Friday

05:30am HIIT Cycle 45min Becca

12:00pm Spin Xpress 30min Ker

Saturday

08:00am Power Hour 60min Rotating

 
Passport Header.png